dijous, 25 d’octubre del 2012

Casal d'Infants del Raval, 33è Premi per la Pau i Premi Civisme 2012

Correu electrònic rebut del Casal d'Infants del Raval:

El Casal dels Infants ha estat guardonat amb el 33è Premi per la Pau que atorga l’Associació per a les Nacions Unides (ANUE), amb el suport de la Diputació de Barcelona

L’ANUE vol destacar el treball que El Casal dels Infants desenvolupa mitjançant recursos educatius atenent a col·lectius específics que requereixen respostes adaptades. Entre els seus projectes destaquen espais de suport a famílies, recursos i oportunitats d’inserció laboral, espais maternoinfantils o treball conjunt amb les escoles per a la inclusió social, entre altres.

L’ANUE es va plantejar fa ja trenta-dos anys instaurar un premi que reconegués ‘una obra individual o col·lectiva, una trajectòria personal o d’una entitat que propagui i enalteixi els propòsits continguts en la Carta de les Nacions Unides’.

El Premi compta amb una dotació de 8.000€ que aporta la Diputació de Barcelona i es concedeix el 24 d’octubre de cada any, en commemoració de l’aniversari de la fundació de les Nacions Unides (1945).

També volem aprofitar per felicitar el grup de joves del Casal Jove Atlas organitzadors del festival ‘Joves en Acció’, que han estat distingits amb el Premi Civisme 2012, el 26è Premi Jaume Ciurana pel seu compromís per propiciar la convivència intercultural a través d’aquest festival.

L’acte de lliurament del premi es va celebrar aquest dilluns, 22 d’octubre, a l’Auditori de Barcelona.

El conseller de Benestar Social i Família, el Sr. Josep Lluís Cleries, va lliurar els guardons distingint amb el 2n Premi el grup de joves organitzadors del Festival 'Joves en Acció' del Casal dels Infants per a l'acció social als barris, tot destacant la tasca de propiciar la convivència intercultural entre els joves i de facilitar la integració dels que han patit situacions d'exclusió social.

Felicitats per ser un exemple de compromís i de convivència!

I felicitats a totes i cada una de les persones que formem el Casal dels Infants, per la força i el compromís per seguir lluitant pels drets dels infants i la justícia social!